top of page
Profilis
Prisijungimo data: 2024-03-09
Apie
Labas! Sveikiname prisijungus prie mokymų! Esame Giedrė ir Gabrielė - internerinių duonos namų Rūgsta įkūrėjos bei tavo mentorės, padėsiančios naujame kelyje. Savo sourdough duonos kelią pradėjome vedinos noro rinktis sveikesnius, natūralesnius produktus bei gilintis į jų kilmę. Iš asmeninės patirties žinome, kad duonos kepimas neretai atrodo sudėtingas, tarsi apipintas mitais. Todėl siekiame šį procesą padaryti aiškų, nuoseklų ir lengvai pritaikomą kiekvienam. Suteiksime žinias bei patarsime dėl įrankių, kurie padėtų užtikrintai iškepti kokybišką natūralaus raugo duoną, paremtą paprastais ingredientais bei patikima metodika.
Posts (6)
2025-05-29 ∙ 3 min
Skonis, kurį lengva pasiekti: raugo beigeliai kiekvienam kepėjui
Raugo beigeliai – tai puikus atradimas tiems, kas mėgsta traškią plutą, švelnų vidų ir subtilų natūralaus skonio gilumą. Šiame recepte...
188
0
2025-02-18 ∙ 3 min
Staigmena akims ir skonio receptoriams - raugo duona su porteriu
Jeigu jau pabodo klasikinė raugo duona ir norisi išbandyti kažką naujo, pristatome - raugo duona su porteriu. Traški ir delikati pluta...
109
0
2025-01-15 ∙ 4 min
Tobulas vienos dienos kepinys - Pain de Mie
Pain de mie Pain de mie duonos pavadinimas kilo ne iš duonos tešlos gamybos principo, ar iš kokių produktų ji pagaminta, tačiau tiksliai...
254
0
bottom of page
